Flexibele Paneelverbinders, breed toepasbaar
B2B klant?
registreer hier voor korting
0
Winkelwagen
€ 0,00
Paneelverbinders is ontstaan uit de ambitie om duurzame oplossingen aan te bieden aan de markt van display en tentoonstellingen.

Vanuit onze historie zijn wij altijd op zoek naar doelgerichte oplossingen en creatieve toepassingen die de gebruikers meer mogelijkheden bieden.

In deze webshop bieden wij een breed programma aan paneelverbinders aan voor een veelzijdigheid aan toepassingen. Of voor op kantoor, thuis, in het museum of school/universiteit. Elke verbinder heeft zijn eigen functionaliteit, namelijk verbinden, met een eigen uitstraling.

Of je nu kiest voor glasvezelversterkt kunststof, geextrudeerd aluminium of stalen paneelverbinders. De esthetische uitstraling en de mogelijkheid om hem vaker te gebruiken zijn de grootste voordelen. Bijna alle aangeboden verbinders zijn herbruikbaar en aan te passen aan andere plaatdiktes.

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Na ontvangst van jouw bericht zullen wij z.s.m. contact met je opnemen.

Ernst de Vries &  Marcella Overweg

Over ons

Paneelverbinders is ontstaan uit de ambitie om duurzame oplossingen aan te bieden aan de markt van display en tentoonstellingen en zijn wij altijd op zoek naar doelgerichte oplossingen en creatieve toepassingen die de gebruikers meer mogelijkheden bieden.


Bijna alle aangeboden verbinders zijn herbruikbaar en aan te passen aan andere plaatdiktes.

Ernst de Vries &  Marcella Overweg

Contact

U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon, maar een bericht achterlaten via de contactpagina kan natuurlijk ook!

Ernst de Vries en Marcella Overweg

✉ info@paneelverbinders.nl  

☎  085 06 00 678  of  06 25 18 59 01

Paneelverbinders is een handelsnaam van DV Products BV
KvK: 08110863
BTW nr: NL 811 07 35 18 B01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop